GreenСar.me – ovo je naš projekat koji ima za cilj da Crna Gora i susjedne zemlje brzo pređu na “električne vozove”. Za brzi razvoj e-mobilnosti proizvodimo i ugrađujemo stanice za punjenje električnih vozila. Pomažemo i oko kupovine i isporuke električnih vozila.

Crna Gora je turistička zemlja, ekološka država, a povećanje domaće flote električnih vozila je trend – ekonomski isplativ. Razvijanje infrastrukture za električne automobile prioritet kako biste dodatno privukli elektro-auto turiste iz Evrope.

Današnji zadatak Greencar.me-a je da razvije infrastrukturu kako bi vlasnici električnih vozova, potencijalni turisti mogli da vide potreban broj stanica za punjenje na mapama i na svojim električnim automobilima planiraju odmor u Crnoj Gori.

Prvo, povećat će se konkurentnost HoReCa objekata, što će dovesti do povećanja broja kupaca, jer će stanice za punjenje biti vidljive na svim karticama koje koriste vlasnici električnih vozila.

Osim toga, realizacija ove investicije utiče na dodatno odobravanje “zelenog imidža” turističkih preduzeća, što će dovesti do povećanja broja “zelenih” kupaca.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, sve ovo će dovesti do povećanja prihoda od prodaje i konačnog profita koji će vaša kompanija ostvariti po ovom osnovu.

Zašto odabrati nas?

Najbolja vrijednost

Umesto da potrošite 2-3 hiljade evra za kupovinu stanice, uložićete samo 365 evra godišnje i vaš objekat će biti obeležen na svim evro mapama stanica za punjenje

Individualna rješenja

Programiraćemo naše stanice za vaš konkretan objekat. Stanica neće premašiti dodijeljeni kapacitet, što će vas zaštititi od kazni Elektrodistribucije.

Najbolja usluga

Dostava i montaža u bilo koje vrijeme koje Vama odgovara. S obzirom da se radi o našim stanicama koje su Vam iznajmljene, pratit ćemo njihov stabilan rad.

Najbolji savjet

Tokom razvoja i instalacije naših stanica, stekli smo bogato iskustvo. Mi ćemo podijeliti svoje iskustvo i pomoći Vam savjetom i tehničkom podrškom.

Kompetencija

Budući da smo dizajnirali i proizveli naše stanice za punjenje - svakako razumijemo “kako to funkcionira” i naši inženjeri nastavljaju da poboljšavaju naše modele.

Tehnička pomoć

Zajedno sa Vama naći ćemo odgovore na sva tehnička pitanja u vezi sa montažom i, imajući to u vidu, odredićemo detalje od dizajna do montaže.

Telefon

+382 69 8888 01

E-mail

info@greencar.me

PIŠITE NAM

MAPA NAŠIH STANICA